Luomuerytritolin ja steviakasvin stevioliglykosidien herkullinen yhdistelmä!
Ei ole sama minkä makeutusaineen valitset. Tutkimme makeutusaineiden salat perin pohjin ja kehitimme täydellisen makeutteen tarkoin valittuja luonnollisia raaka-aineita käyttäen.
Markkinoilla on monenlaisia makeutusaineita, osa luonnollisia ja osa täysin keinotekoisia – ja osa siltä väliltä. Koska kaikki mitä laitamme suustamme sisään vaikuttaa terveyteemme, myös makeutusaineen valinnalla on väliä. Siksi halusimme kehittää mahdollisimman luonnollisen ja kalorittoman mutta silti sokerimaisen ja herkullisen makeuttajan. Halusimme luoda tuotteen, josta ei tule vatsanväänteitä ja joka ei nosta verensokeria.
Makeuta paremmin – voi paremmin!
Ketokamun Makeuttaja on ihanan sokerimainen mutta kaloriton ja hammasystävällinen helppokäyttöinen makeuttaja. Tomumainen Makeuttaja sopii erinomaisesti niin jälkiruokien kuin leivonnaistenkin makeuttamiseen. Se liukenee helposti myös kylmiin nesteisiin.
Tämän Makeuttajan luomuerytritoli on valmistettu rypälesokerista luontaisen käymisprosessin avulla. Makeuttajan sisältämät stevioliglykosidit on saatu luonnollisin menetelmin steviakasvin lehdistä uuttamalla. Tuotteen luontainen aromi on peräisin ruokosokerista. Aromi antaa Makeuttajalle pyöreän ainutlaatuisen sokerimaisen maun ilman hiilihydraatteja. Sokeriton Makeuttaja sopii täydellisesti Ketokamun Leivontamixin kanssa makeisiin leivonnaisiin!
Liity myös mukaan Ketoleipurit-yhteisöömme Facebookissa, jaa omat reseptisi tai tsekkaa veikeimmät vinkit Ketokamun Leivontamixin ja Makeuttajan käyttöön!